Dolav Ace er blevet drop, tryk og rotations testet. Der er ingen "måske" i forbindelse med test af Plastkar, de kræver større styrke end bare det selve designet kræver.

Dolav har bedt den uafhængige test organisation TÜV om at teste Dolav Ace og udføre præcis den samme test med tre konkurrende kar. Dolav bad TÜV om at udføre en test der virkelig testede de fire forskellige plastkar maksimalt. TÜV forpligtede sig til med et sæt af af gentagne standardiserede test at vise sammenlignlige resultater.

 Compression Test RS

Dolav's ACE Plastkar viste sig at være langt mere holdbart en de konkurrende Plastkar. Alle de testede kar levede op til deres specifikationer men i virkelighedens verden bliver Plastkar udsat for ekstreme belastninger, dette gælder især ved anvendelse indenfor affald og genbrugsbranchen.

For Dolav Plastic Products viste denne uafhængige test at Dolavs Plastkar er klar til at blive brugt og endda misbrugt i meget hårde miljøer. Dolavs Plastkar vil give Dolavs kunder et Plastkar der er robust og med lave levetids omkostnigner.

 

Spike Test RS

 

Test replictating fork tine damage

Drop Test RS

3 metre drop test with boxes being dropped on their corners onto concrete

 

Battery Test

Truck rotations test med 900Kg brugte bil batterier

 

Del   |  Print