Om

Dolav Plastic Products blev etableret i det sydlige Israel i 1976 og er involveret i produktion og markedsføring af plast pallecontainere. 


DOLAV er kendt verden over for deres løsninger på udfordringer indenfor materiale håndtering og opbevaring.

DOLAV er specialiseret i produktion med strukturskum (HDPE) sprøjtestøbning. Denne unikke teknologi gør det muligt at producere plastcontainere hvor tykkelsen af væggene bidrager til styrken og stabiliteten af produktet.

DOLAV er ISO 9001:2015 certifiseret & ISO 14001:2015, 18001:2007

DOLAV plastcontainere er miljøvenlige, UV-stabile og kan genanvendes. DOLAVs produkter opfylder også den europæiske standard (EN840) og de ​​amerikanske miljøstandarder (40CFR 264,175).

Dolav plast container anvendes i en bred vifte af tunge og lette industrier, herunder landbrug, forarbejdning af fødevarer, fiskeri, kemi-, tekstil, genbrug og farmaceutiske industrier.

DOLAV har noge af de største sprøjtestøbemaskiner i verden, dette giver mulighed for produktion af produkter, der vejer mere end 75 kg.

DOLAVs produktion der bl.a. omfatter automatisk svejsning, giver mulighed for at tilpasse standard plastcontainere til kundernes særlige ønsker.

En stor del af DOLAVs produktion går til eksport. DOLAV har dannet et joint venture med en lokal producent i Michigan USA til produktion og afsætning af plastcontainere for landbrugserhvervet i Amerika. DOLAV har herudover et samarbejde med 40 distributører globalt.

I de sidste 8 år har DOLAV produceret miljøprodukter. DOLAV producerer og markedsfører plast og metal affaldsbeholdere, der indeholder fra 50 til 1100 liter, samt paller til indsamling af miljøskadelige væsker fra tønder og andre beholdere.

 

 

Del   |  Print